Kerstconcert Hertens Mannenkoor

Op zondag 17 december 2023 zal het Hertens Mannenkoor onder leiding van Bert Ramakers een kerstconcert verzorgen in de H. Michaëlkerk in Herten. Het concert begint om 19.00 uur.

Tijdens dit kerstconcert zullen niet alleen de mannen van het Hertens Mannenkoor optreden, maar ook andere artiesten uit de regio zullen hun medewerking verlenen. Zo zal het popkoor Hidden Voices onder leiding van Math Dirks aanwezig zijn om prachtige kerstliederen ten gehore te brengen.

Ook het klarinetkwartet Maaseik, onder leiding van Huguette Goffin, zal een bijdrage leveren aan de avond. Met hun harmonieuze klanken zullen zij zorgen voor een sfeervolle en feestelijke kerstsfeer.

Bert Ramakers, dirigent van het Hertens Mannenkoor, zal niet alleen zijn koor begeleiden tijdens het concert, maar ook solozang ten gehore brengen. Zijn warme stemgeluid zal zeker bijdragen aan de kerstsfeer.

Daarnaast zal Toon Konings op de piano te horen zijn. Met zijn virtuositeit en gevoel voor emotie creëert hij een prachtige muzikale begeleiding voor het concert.

Dit kerstconcert is gratis toegankelijk voor iedereen. We nodigen u van harte uit om samen met ons te genieten van een avond vol mooie muziek en warme kerstsfeer.