Afronding vastenactie: dankwoord uit Kenia

Ondanks de lockdown zijn wij erin geslaagd een verrassend resultaat te bereiken. Samen met de parochies van Roermond Noord-Oost hebben wij bijna 7000 euro verzameld!!! De kinderen van het weeshuis Upendo, gesticht in 2007 door een mede parochiaan van ons (mevr. Tessa Janssen), hebben een paar videotjes opgenomen om ons te bedanken. Hieronder vindt u de link. Veel dank aan allen die betrokken zijn geweest. Samen kunnen wij veel betekenen!!!

Zalig Pasen!

Christus de Heer is verrezen! Het Pastorale Team van het Parochiecluster wenst alle parochianen een zalig en vreugdevol Pasen 2020!!!

Advent komt eraan!

De communicanten hebben dinsdag adventskransen gemaakt. Komende zondag worden de kransen gezegend en na de viering kunnen de kinderen ze mee naar huis nemen. Dan kunnen ze thuis de vier zondagen tot de advent aftellen.